Plakater

Det er Rachel som designer alle plakaterne. Vi printer først når du bestiller. Derfor kan vi tilbyde en høj kvalitet og sammen producere bæredygtigt

Herunder finder du blandt andet kunstplakater, køkkenplakater, planners, datoplakater og fødselstavler.

Vi har et bredt udvalg af smukke og unikke håndtegnede plakater, som alle laves med stor kreativitet og kærlighed til det personlige og særlige islæt i indretningen. Her på siden kan du finde alle de plakater, som vi kan tilbyde dig, så du let og enkelt kan finde lige præcis det design, der passer ind hjemme hos dig.

Alle plakater bliver først printet, når du foretager en bestilling, så vi bidrager til bæredygtige produktion og det grønne valg. Du er derfor garanteret høj trykkvalitet hver gang. Herunder finder du bl.a. vores smukke kunstplakater, fine køkkenplakater, brugbare planners og personlige designs – du skal bare finde og vælge din favorit!

Håndtegnede kunstplakater med smukke motiver

Blandt vores brede sortiment af håndtegnede og kreative plakater finder du de smukkeste kunstværker. Vores dygtige designer Rachel designer alle plakater selv, så de får det fine, unikke motiv, som Pluma Posters er kendt for.

Vores kunstplakater er simple og med rolige farver, som passer ind i det fleste hjem. Du kan finde de flotteste blomstermotiver, der emmer af forår og fuglefløjt. Eller du kan se de smukkeste stregtegninger med fine og unikke detaljer. Uanset hvilke motiver du godt kan lide, så er der noget at vælge imellem hos Pluma Posters. Udvalget af kunstplakater er stort – hvilken er din favorit?

Pynt børneværelset op med unikke designs

Vi elsker at skabe plakater og motiver til alle aldre – og lige som vi voksne godt kan lide at have noget at kigge på, så fortjener vores børn ligeledes visuelle motiver på værelset. Det understøtter nemlig leg og læring, og den fantastiske fantasi får lov til at blomstre. Derfor har vi skabt børneplakater til børneværelset, så I kan pynte det fint op.

Vores plakater til børn fås i flere forskellige farver, så du kan finde en nuance, der matcher dit barns yndlingsfarve. Plakaterne kommer ligeledes i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Så kan I vælge det, i bedst kan lide. De er alle håndtegnede af dygtige og kreative Rachel. Der er smykke farver og fine citater. Hvilken en er jeres favorit?

Personlige plakater til hjemmet

Personlige plakater er den fineste måde at give sit hjem til ekstra karakter på. Det fortæller nemlig en historie om dem, der bor i det hjem, og hvem de er. Med en personlig og håndtegnet plakat fra Pluma Posters har du muligheden for at sætte din helt eget præg på din indretning på en meget stilfuld måde.

Vi har flere forskellige typer, som du kan vælge imellem. Du finder f.eks. vores enkle og elegante datoplakater, hvor du vælger en særlig dato med betydning for netop dig. Udvalget byder også på de populære fødselstavler med et unikt design, så du kan bringe din lykke helt ind i stuen. Vi laver også studenterportrætter, fotoplakater samt studentertavler. Udvalget er stort. Og hvis du ikke skal have en selv, så fungerer de personlige plakater også virkelig fint som bryllupsgave, barselsgave eller en bare fordi-gave.