Kunstplakater

Kunstplakater

Søger du flotte og unikke kunstplakater?

Kunst er mere end bare et billede på væggen. Det er et udtryk for din unikke personlighed og stil. Noget du har særligt udvalgt, fordi det giver dig den helt rigtige følelse i kroppen. Og hos Pluma Posters vil vi gerne være med til at skabe det personlige element, som du elsker at have hængende i dit hjem.

Vi kreerer smukke og unikke kunstplakater med et nutidigt og stadig klassisk islæt.  Alle vores kunstplakater er skabt med dig og dit hjem for øje, hvor designet er elegant, stilfuldt og særdeles unikt. Se hele udvalget her på siden.

Blomstrede motiver fuld af liv og glæde

Blandt vores kunstplakater finder du de farverige og smukke blomstermotiver, som vores fantastiske designer Rachel kreativt har udviklet og håndtegnet. Vi vil altid gerne tilbyde vores kunder noget unikt og særpræget, og derfor gør vi meget ud af den kreative proces.

Plakaterne med blomster kommer med de skønneste og rolige farver, som du ikke kan undgå at blive i godt humør af. Motiverne er af smukke, danske markblomster, som de fleste af os støder på hver sommer i landskabet. Og du får altså noget i dit hjem, som du kan kende – og allerede elsker. Vi kan ikke vælge vores yndlingsmotiv blandt de smukke kunstplakater. Kan du?

Find din indre balletdanser frem

Ballet er en meget stilfuld scenedans, hvis teknik bygger på den klassiske skole. Dansen stammer fra Frankrig og går helt tilbage til 1500-tallet. Med ballet får du en helt særlig elegance og ynde, som er svær ikke at blive begejstret over. Og derfor er det også et eftertragtet motiv, når vi taler om kunstplakater.

Vores dygtige designer Rachel har håndtegnet alle vores fine balletmotiver, og du får hermed en helt unik plakat. Nogle af vores balletplakater er one line drawings, mens andre er stregtegninger. Alle har det tilfælles, at de designes ud fra stor kærlighed til kunstens verden – og med dig og dit hjem for øje. Få dit helt egen kunstplakat med balletmotiv.

Musée d’art no. 20, 21 og 22 plakater
Musée d’art no. 11 & 12 plakater