Plakater til badeværelse

Plakater til badeværelse

Vi har lige nu 8 motiver til dit badeværelse, i 9 forskellige farver

Det kan være en stor udfordring at indrette badeværelset, lige som du vil have det, men med de rigtige plakater kan du skabe netop den stemning, du ønsker.

I en travl hverdag kan vi alle have brug for en god omgang hjemme-spa. Med vores plakater til badeværelset har du mulighed for at forvandle dit badeværelse til en lækker wellness-oase, der emmer af afslapning, hygge og nærvær. Serien har til formål at skabe netop en sådan personlig stemning af velvære på dit eget badeværelse.

Plakater til badeværelset

Alle vores badeværelsesmotiver, som du finder herunder, er bygget op omkring et hyggeligt citat og en af vores 8 smukke akvarel-baggrunde. På den måde finder du altid en farve, som passer ind til dit badeværelse.

Citaterne består af kærlige og praktiske påmindelser, badeværelses poesi, når det er allerbedst, og ikke mindst remindere om at nyde livet og en gang imellem at trække stikket og bare slappe af i nuet.

De akvarelfarvede baggrunde har forskellige organiske former, som også giver en smuk kontrast til et stramt designet badeværelse.

Hvis du gerne vil skabe en mere kunstnerisk stemning på dit badeværelse, så tag et kig på vores kunstplakater – de passer perfekt til et stilet badeværelse.