Rammer

Leder du efter rammer er du kommet til det rette sted. Som nogle af de få har vi valgt at have rigtige billedrammer i massiv træ og rigtig glas.

Det giver billedrammerne et eksklusivt udtryk og endnu bedre, et produkt med længere levetid. Køber du plakatrammer eller billedrammer hos os, er du derfor sikret den bedste kvalitet på markedet og billedrammer som du kan bruge i mange år frem. Vi rammer gratis dine plakater ind.

Smukke billedrammer i høj kvalitet

På trods af den høje kvalitet, kan vi tilbyde billige billedrammer til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder smukke plakatrammer og billedrammer i 5 størrelser. A5 (14,8×21), A4 (21×29,7), A3 (29,7×42), B2 (50×70) og B1 (70×100)

Herunder finder du plakatrammer og billedrammer i massiv egetræ, sort træ, hvid træ og mat sort aluminium. Vi tilbyder også vores egne smukke magnetrammer. Dem finder du i massiv Eg, Teak, Mørk valnød og Fyrretræ

 

Gratis indramning

Husk at vi gratis rammer dine plakater ind ved køb af billedrammer. Uanset om du vælger plakatrammer eller billedrammer som egetræsrammer i 50×70, 50×70 eller noget helt tredje.

 

Hæng dine rammer sikkert op

Når du skal hænge dine billedrammer op, er det vigtigt at det bliver gjort på den helt rigtige måde.

Hvis ikke du allerede har læst vores lette guide til ophængning med Tesa klæbesøm, kan du se den her.

Se vores Tesa klæbesøm og andre ophæng her.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige billedrammer eller plakatrammer, så kontakt os endelig. Vi kan vejlede og give råd til valg at de rette billedrammer i forhold til din indretning. Vil du se vores billedrammer er du også velkommen forbi vores adresse i Aabenraa. Her kan du se alle vores billedrammer og plakatrammer.