Rammer

Leder du efter rammer er du kommet til det rette sted. Som nogle af de få har vi valgt at have rigtige billedrammer i massiv træ og rigtig glas.

Det giver billedrammerne et eksklusivt udtryk og endnu bedre, et produkt med længere levetid. Køber du plakatrammer eller billedrammer hos os, er du derfor sikret den bedste kvalitet på markedet og billedrammer som du kan bruge i mange år frem.

Heldigvis har vi hos Pluma Posters et udvalg af kvalitetsrammer, som fås i forskellige materialer og farver, så du kan finde en, der passer til din indretningsstil. Vi har standardrammer i massivt træ og aluminium med klart glas og smukke håndlavede magnetrammer i eksklusiv kvalitet uden sider og med snor til ophæng. Uanset om du er til teak, mørk valnød, hvidmalet træ, sort aluminium eller noget helt femte kan du finde en ramme til dit billede eller plakat, der passer til din stil her på siden

Vi rammer gratis dine plakater ind. 

Eksklusive rammer i høj kvalitet

Hos Pluma Posters gør vi meget ud af at tilbyde alle vores kunder en fantastisk kvalitet til konkurrence dygtige priser. Det er nemlig vores mission, at alle skal have muligheden for at have smukt og unikt design hængende på væggene derhjemme.

Vi tilbyder de fineste plat- og billederammer i fem forskellige størrelser:
A5 (14,8×21), A4 (21×29,7), A3 (29,7×42), B2 (50×70) og B1 (70×100).

Vores rammer kommer i forskellige materialer, som alle er nøje udvalgt ud fra vores princip om at være så bæredygtige som muligt og stadig tilbyde vores kunder det, de gerne vil have.

Standardrammerne kan fås i sortmålet fyrretræ, hvidmalet fyrretræ, massivt egetræ og sort aluminium, mens magnetrammerne gås i massivt egetræ, massiv teak, massiv mørk valnød og massivt fyrretræ. Forkæl din nye plakat med en smuk ramme fra Pluma Posters.

Sikker ophæning og gratis indramning

Hos Pluma Poster rammer vi gerne din plakater ind, hvis du køber både plakat og ramme hos os. Det gør sig gældende, uanset hvilken ramme og størrelse du har valgt. Det gør vi som en service til vores søde kunder, som vi gerne vil tilgodese mest muligt. Måske skal du sende en gave direkte til modtageren – og så ser en indrammet plakat flottest ud.

Selvom det lyder som en simpel opgave at hænge plakater op, så er det stadig vigtigt, at det bliver gjort ordentligt og på den rigtige måde. Vi har lavet en nem og enkel guide til dig, så du kan se, hvordan du hænger vores plakater op med Tesa Klæbesøm. Se den her.

Du finder hele vores udvalg af tilbehør og ophæng her.

Råd og vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores rammer eller andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 51 16 31 81 eller kontakt@pluma.dk. Så vil vi altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.