Individuelle og personlige

Det er Rachel som designer alle plakaterne. Vi printer først når du bestiller. Derfor kan vi tilbyde en høj kvalitet og sammen producere

Et hjem fuld af personlighed og karakter er et hjem, der er rart at være i. Og med plakater fra Pluma Posters har du alle muligheder for at personliggøre din indretning og vise, hvem boligens beboere er.

Her på siden finder du vores flotte udvalg af individuelle og personlige plakater – som vi først printer, når du bestiller for en mere bæredygtig produktion. Udvalget består af bl.a. fotoplakater, datoplakater, fødselstavler og studenterplakater. Det kan være den perfekte gaveidé til det nybagte forældrepar, studenten, brudeparret eller lignende. Designet er unikt, kreativt og med individet i centrum.

Specialdesignet fødselsplakat ud fra dine ønsker

Har du ledt efter en måde at forevige et af dine livs største øjeblikke på? Så skal du måske have fingrene i en af vores håndtegnede og specialdesignede fødselsplakater, som giver dig alle muligheder for at sætte et meget personligt præg på dit hjem.

Fødselsplakaten er 100% unik. Du sender os et billede, som vores dygtige designer tegner et portræt ud fra. Vi printer først, når du er helt tilfreds med resultatet. Med vores specialdesignet fødselsplakat kan du selv vælge størrelse, farve, tekst og motiv. Skal du have en fin og unik fødselsplakat fra Pluma Posters?

Få din helt særlige dato som et minde på væggen

Hos Pluma Posters kreerer og producerer vi de flotteste datoplakater i et enkelt design, som stilmæssigt passer ind i de fleste hjem. Med en datoplakat har du mulighed for selv at vælge farve, størrelse, tekst og naturligvis dato. Så laver vi plakaten til dig med en udvalgt dato, som du kan have hængende til evigt minde i hjemmet.

Du skal blot vælge en dato, som har betydning og giver mening for dig. Uanset om det er årsdagen for et første møde, eller datoen hvor du oplevede noget helt specielt – så kan du få et fint minde om netop det med en datoplakat fra Pluma Posters. Det er også en virkelig fin bryllupsgave, barselsgave eller lignende.

Individuel fødselstavle plakat
Datoplakat - lys beige