Køkken

Køkken

Er du på udkig efter stilfulde, enkle og kreative plakater til dit køkken?

Så se hele vores smukke udvalg af de fineste plakater til husets hjerterum her på siden.

Alle plakater er håndtegnede og designet med dig og dit hjem for øje, hvor stil og design gerne må gå hånd i hånd og understøtte den eksisterende indretning. Uanset om du er vild med vin, elsker fantastiske cocktails, eller er en vaskeægte gastronomisk connaisseur, så kan du finde en plakat, der passer til lige præcis dit hjem. Tilføj en masse personlighed og karakter til dit køkken med en fin plakat fra Pluma Posters.

Kaffeplakater til kaffeelskeren!

For mange er kaffe en del af den daglige rutine – en del vi sjældent vil undvære. Duften af friskbrygget kaffe eller lyden fra kaffemaskinen kan gøre enhver morgen en lille smule bedre. Det er i hvert fald sådan, vi har det. Måske er du lige så vild med kaffe som os?

Hos Pluma Posters har Rachel, vores designer håndtegnet de flotteste motiver, der alle har det tilfælles, at hovedpersonen er kaffen selv. Du kan finde plakater med kaffe guides, kaffemaskiner eller de velduftende kaffebønner. Vælg din favorit, så printer vi den herefter og sender den til dig.

En køkkenplakat til dit køkken

Er du helt pjattet med at stå i køkkenet og lave lækre og smagfulde måltider til venner og familie? Så skal du også have lidt at kigge på imens. Hos Pluma Posters har vi den fineste Gastronomi-serie, der byder på enkle design samt god og lærerig læsning.

Du kan blive klogere på kageuniverset med vores Cake, eller dykke ned i ostens forunderlige verden med Cheese. Er du mere til pasta og pizza? Så har vi også noget for dig! Gå på opdagelse blandt vores køkkenplakater fra gastronomiens verden og find din favorit.