Planners

Vores planners i massiv egetræsramme eller sort træramme er smarte fordi du nemt kan skrive på glasset med den medfølgende tusch.

I en travl hverdag kan planlægning være altafgørende – uanset, om man er en familie, bor alene eller sammen med en eller flere.

Hvert hjem har hver sine behov, og hos Pluma vil vi gerne imødekomme den forskellighed. Derfor har vi skabt de fineste og mest stilfulde planners, som har forskellige formål, så du kan finde den, der passer til dig og dit behov.

Vi har samlet hele vores udvalg her på siden, så du kan finde din favorit planner. Der bliver løbende opdateret i sortimentet – så hold øje og følg med.

Gør det nemt og billigt med Pluma’s Madplan

Det behøver ikke være et kedeligt eller forstyrrende element at have en madplan hængende derhjemme. Hvis du vælger en fra Pluma, er der nemlig tænkt over både design, stil og brugervenlighed. Hos os kan du finde den fineste planner som madplan, hvor du har alle muligheder for at gøre den helt unik og personlig. Du kan både vælge din helt egen tekst, planens størrelse samt farve og ramme, der passer til jeres hjem. Så bliver det lidt finere at have en smuk planner hængende.

En madplan kan spare dig for en masse penge og tid hver uge. Du skal ikke gå og stresse over aftenens måltid, og hvad I skal have at spise. Og alle i huset ved allerede, hvad menuen består af på de gældende dage. Derudover kan en madplan give lidt overskud på budgetkontoen, fordi købene ikke bliver impulsive – men derimod er der styr på det hele hver uge. Vi elsker når det er nemt, derfor medfølger der altid tusch og glasramme til alle vores planners.

Hold styr på husets beboere med en ugeplan

Synes du også, det kan være svært at skabe sig et overblik over alle ugens mange planer? Børnene skal til gymnastik og har legeaftaler, mor skal til møde mandag, far har fodbold hver onsdag, og så kommer vennerne på besøg lørdag. Det er ikke nemt at holde styr på det hele.

Med Pluma’s Ugeplan skal du ikke længere bekymre dig om at glemme en aftale, for det hele står skrevet på tavlen, så alle i husstanden kan holde styr på hinandens kalendere. Nederst på ugeplanen er der ligeledes plads til en madplan samt noter til ugen. Yderligere er der tænkt meget over designet i vores planners, så alle kan have en ugeplan hængende med stil. Som noget helt unikt har du også muligheden for at gøre den ekstra personlig med tekst og farvevalg. Der medfølger tusch og glasramme til alle vores planners.

Hvem gør hvad derhjemme?

Hos Pluma har vi skabt en virkelig fin og overskuelig planner, hvor du kan skrive alle husstandens beboere på, samt hvilke pligter i hver især har i ugens løb. På den måde bliver det meget lettere at planlægge, hvad der skal gøres, og hvem der skal stå for det. Det giver ekstra ro og overskud på hverdagskontoen, når der er styr på alle pligterne.

Hvem skal tømme opvaskeren og vaske tøjet? Hvem slår græsset, og hvem skal rydde op i skuret? Få et overblik over hele ugen med Pluma’s planners. Alle vores planners er kreeret med stil og design for øje, så du kan få den fineste planner hjem til dig. Du kan desuden gøre den ekstra personlig med egen tekst samt vælge både størrelse, farve og ramme. Skal du have en planner fra Pluma? Ønsker du noget vi ikke har, så skriv til os. Måske sidder du med ideen til den næste planner.

Madplan egetræ & beige
Ugeplan - Pluma Posters