Månedskalender tavle

Fra: 395,00 kr. inkl. moms

Bestil nu, vi pakker alle hverdage inden kl. 12
kortlogo pluma posters

🟢 Gratis fragt ved 450,-

📦 Hurtig levering 1-3 hverdage

⌚ Bestil inden kl. 12:00 i hverdagene og vi pakker samme dag

⭐ 5 stjerner på Trustpilot

Beskrivelse:

Glem den gamle spiralbundne familie-vægkalender med et bestemt antal kolonner, som du skal købe igen og igen – år efter år.

Vi gør det lettere for dig at skabe overblik og overskud for dig selv og hele familien måned efter måned. Med en Pluma månedskalender får du en utrolig praktisk og tilmed personlig og stilfuld kalender for hele familien. Her kan du skrive direkte på glasset og viske ud igen og igen.

Du bestemmer selv det antal kolonner, du ønsker på din månedskalender. På den måde kan alle i familien få en kolonne, og du kan skabe det overblik, som netop din familie har brug for – uanset om familien består af én eller mange.

For at gøre din månedskalender endnu mere personlig kan du vælge at få en personlig tekst over teksten “Månedskalender”. Her kan du enten skrive ‘’familiens’’, ‘’vores’’ eller et hyggeligt citat, som passer til jeres familie – det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Vælger du ikke at udfylde kolonnen, så vil der blot stå ‘’Månedskalender’’ på din planner, når du modtager den.

Med en månedskalender følger der, som det er tilfældet for alle vores planners, både en smuk træramme og special tusch – og hos os er plakaten selvfølgelig indrammet, når du modtager den. På den måde kan du begynde planlægningen, lige så snart du modtager din Pluma månedskalender.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Se vores andre smarte planners her

Printes på FSC-certificeret 235g satin kvalitetspapir