Kaffe

Kaffe

Kaffe

Kaffe

Inspirerende plakater til kaffeelskeren

Vi er helt pjattede med kaffe! Er du også det? Så har vi lige noget for dig – nemlig smukke, inspirerende og håndtegnede plakater til kaffeelskeren og til dig, som mangler en smuk plakat til kaffehjørnet på arbejdspladsen eller derhjemme. 

Der er en masse gode grunde til at tage sig en kop kaffe. Det siges nemlig, at kaffe er smertestillende og godt for humøret, og så booster det altid energiniveauet på en sløv dag.

Plakater til kaffenørden

Hvis du spørger en ægte kaffenørd, er kaffe meget mere end bare nogle ristede bønner. Det er passion, fascination og ægte håndværk. Derfor har vi også lavet en smart plakat til kaffenørden, som på en nem og smart måde beskriver, hvordan du laver 9 af de klassiske kaffetyper.

Går du op i at forstå, hvordan din kaffe er ristet, så har vi også en plakat, som viser de 3 grundlæggende måder at riste kaffe på, og hvad det betyder for smagen.

Hvis du er til et dekorativt kaffe-pust i hjemme-kaffebaren, så er vores ‘’Coffee-break’’ plakater med sikkerhed noget for dig – her får du nemlig smukke illustrationer, som leder tankerne hen på følelsen af at drikke en kop kaffe i godt selskab.

Er du på udkig efter andre inspirerende køkkenplakater, så tjek lige dem her!