Kaffe

Kaffe

Kaffe

Kaffe

Inspirerende plakater til kaffeelskeren

Er du lige så pjattet med en god kop kaffe, som vi er? Så skal du have fingrene i en af vores unikke plakater, der har fuld fokus på den fantastiske kaffeoplevelse – både forskellige kaffetyper, det uundværlige udstyr og alt derimellem.

Hos Pluma Posters har vi de flotteste plakater til kaffeelskeren, der alle er håndtegnede, inspirerende og fulde af kreativitet. Der er en masse gode grunde til at tage sig en kop kaffe eller købe en plakat. Det siges nemlig, at kaffe er smertestillende, godt for humøret og styrker energiniveauet på en sløv dag – både for øjnene og kroppen. Find din favorit blandt udvalget her på siden. Der er plakater til kaffeelskeren og til dig, som mangler en smuk plakat til kaffehjørnet på arbejdspladsen eller derhjemme.

Plakater til kaffenørden

Hvis du spørger en ægte kaffenørd, er kaffe meget mere end bare nogle ristede bønner. Det er passion, fascination og ægte håndværk. Derfor har vi også lavet en smart plakat til kaffenørden, som på en nem og smart måde beskriver, hvordan du laver 9 af de klassiske kaffetyper.

Går du op i at forstå, hvordan din kaffe er ristet, så har vi også en plakat, som viser de 3 grundlæggende måder at riste kaffe på, og hvad det betyder for smagen.

Hvis du er til et dekorativt kaffe-pust i hjemme-kaffebaren, så er vores ‘’Coffee-break’’ plakater med sikkerhed noget for dig – her får du nemlig smukke illustrationer, som leder tankerne hen på følelsen af at drikke en kop kaffe i godt selskab.

Er du på udkig efter andre inspirerende køkkenplakater, så tjek lige dem her!