Passepartout

Her finder du flotte passepartout som er i en neutral frost hvid farve, hvilket er den mest brugte passepartout.

Vi har også den helt rigtige syrefri tape som man skal bruge til passepartout.

Husk vi indrammer gratis når du køber passepartout sammen med en ramme og plakat.

Hvad er en passepartout?

En passepartout er et specialudskåret stykke syrefrit pap, der har 2 primære formål.

Dels giver en passepartout en visuel omkransning af motivet og dels giver det et tyndt mellemrum mellem frontglasset og motivet.

Alle vores passepartout er skåret i 45° vinkel i de indre udskæringer, så man får en elegant overgang til motivet samt minimale skygger fra passepartout’en ind på selve motivet.

En passepartout passer på din plakat

Med en passepartout kan du beskytte din plakat eller billede. Alle vores passepartout er syrefri og sikre at plakaten ikke tager skade eller rører glasset på rammen, selv efter mange år.

En passepartout sikre at din plakat ikke bliver påvirket af varme og kulde fra glasset. Uden en passepartout kan et billede med årene få små bølger på grund af den fugt der er i rummet.

Vi har altid passepartout på lager i A4 og A3, samt special tape til passepartout.

Hvis du ønsker andre størrelser, laver vi dem på bestilling til dig. Vi har også mulighed for at lave passepartout i andre farver, som naturhvid, porcelænshvid, sort, gul, pink, grøn og brun.

Passepartout looket

Hvis du er vild med passepartout looket, vil du elske vores kunstplakater ” Musée D’art”. De er nemlig tegnet med en grafisk passepartout. Se dem her