Mummum x Pluma|Posters – Limited Madplan

Fra: 295,00 kr. inkl. moms

Bestil nu, vi pakker alle hverdage inden kl. 12
kortlogo pluma posters

🟢 Gratis fragt ved 450,-

📦 Hurtig levering 1-3 hverdage

⌚ Bestil inden kl. 12:00 i hverdagene og vi pakker samme dag

⭐ 5 stjerner på Trustpilot

Beskrivelse:

Nu har du chancen for at være med i vores eksklusive samarbejde med Mummum.

Vores bestseller Madplan er nu lavet i et nyt og unikt design i samarbejde med Mummum. Madplanen er ultra limited og laves kun i 300 stk. Så du skal ikke vente for længe. Når de 300 stk. er sendt afsted bliver det ikke muligt at købe dem igen.

👉 Madplanen hjælper dig til at få mere overskud i din hverdag og at holde styr på madbudgettet. Samtidig kan hele familien følge med i ugens madlavning. En ny undersøgelse viser at en gennemsnitlig familie sparer op til 10.000 kr. årligt ved at lave madplan.

På denne madplan har vi valgt materialer i topklasse. Den medfølgende tusch er lavet til at holde i flere år. Plakaten er printet i et bæredygtigt materiale og sidder bag rigtig glas. Rammen er stærk og lavet af massiv egetræ fra Europa som er produceret forsvarligt og FSC-certificeret ♻️🌳

Med andre ord får du en eksklusiv og bæredygtig madplan, hvor det hele følger med, så du er klar til at gå i gang med det samme.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Se vores andre smarte planners her

Vær opmærksom på at der kun laves 300 stk. i A3 og 300 stk. i A4. Det anbefales at færdiggøre købet i dag da vi ikke kan garantere produktet senere hvis du forlader kurven.

 

Hvad andre siger:

 

Tina – Madplan helt perfekt ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg købte en madplan med personlig tekst og er mere end begejstret 😃

Den lever absolut op til beskrivelser, fotos og forventninger. God kvalitet, flot design, og en lækker detalje at den kan gøres personlig.

Leveringstid var få dage, indpakning var grundig og forsvarlig, og kommunikation har været upåklagelig. Jeg handler her gerne igen og vil helt klart anbefale jer til andre 🤩

Dato for oplevelse: 23. juli 2022